Zelf kiezen voor je zorg.

Datum Investering

Investering sinds: 2018

Over FamilySupporters

Stel. Je zoekt hulp voor jezelf, je kind, gezin, ouders of iemand anders in je omgeving. Dan ben je bij FamilySupporters op het juiste adres. Onze teams bieden advies, praktische en psychische hulp. We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+ jaar. FamilySupporters werkt op verwijzing van gemeente of arts, maar ook particulier.


Oprichters

Linda Bijl

3 vragen aan FamilySupporters

Hoe maken jullie impact in de zorgmarkt?

Met onze laagdrempelige, integrale zorg zijn wij de oplossing voor het doolhof in de complexe zorg: Bij FamilySupporters weten we de weg en kennen we de regels in de wirwar van wachtlijsten, instanties en loketten. Al werkende verbinden we cliënten, professionals, zorgsectoren, financieringsstromen en organisaties. We doen dat met een uniek, cliëntgestuurd concept, inclusief bijbehorende kleinschalige organisatievorm, zakelijke bedrijfsvoering en maatschappelijk ondernemerschap. Wij organiseren onze zorg rond de client, niet rond het stelsel. Hiermee dragen wij bij aan het betaalbaar en voor iedereen beschikbaar houden van de zorg, nu en in de toekomst.

Waarom hebben jullie voor HIP gekozen?

Waarom hebben jullie voor HIP gekozen? HIP kiest er bewust voor te investeren in maatschappelijke organisaties die impact hebben en dit is ook onze missie. Impact kunnen maken op de zorgmarkt en in de maatschappij is voor ons van essentieel belang, dit is ons bestaansrecht en vanuit deze gedeelde missie kunnen wij met de ondersteuning van HIP duurzaam groeien en blijven doen wat wij het beste doen: hoogwaardige en betaalbare zorg bieden voor iedereen van 0-100+ met complexe en domeinoverstijgende zorgvragen.

Hoe vinden jullie het om samen te werken met HIP?

Hoe vinden jullie het om samen te werken met HIP? Fijn, want zoals al eerder genoemd hebben wij een gedeelde missie. Dat werkt prettig samen, we weten beiden waar (en voor wie!) we het doen. Daarnaast worden wij geholpen als het gaat over de zakelijke, financiële wereld.