Betrouwbare bemiddeling, werving en nascholingen voor zorgprofessionals.

Datum Investering

Investering sinds: 2019

Over SMan

Vanwege ziekte, verlof of vakantie een vervangende huisarts nodig? Of wil je zelf ondernemen via SMan als waarnemend huisarts? Wij bieden een betrouwbaar platform waar opdrachtgevers en waarnemers elkaar vinden. In de randstad en daarbuiten.


Oprichters

Sandra Daniel, Hans de Rooij

Het bedrijf

SMan is een gevestigde naam in ‘waarneemland’. Ze beschikken over een enorme ervaring met het bemiddelen bij waarnemingen in de huisartsenzorg en voelen zich zeer betrokken bij de continuïteit van de zorg.

3 vragen aan Sman

Hoe maken jullie impact in de zorgmarkt?

Wij geloven dat met een persoonlijke hands-on aanpak gecombineerd met innovatieve software het capaciteitsprobleem binnen de huisartsenzorg aanzienlijk kan worden teruggebracht. Ons team is dagelijks hard aan de slag om huisartsen te ontzorgen en meer arts te laten zijn. De artsen krijgen hierdoor een betere balans tussen werk en privé wat de patiënt ten goede komt. Onze manier van werken op het gebied van bemiddeling, werving, scholing en roostering kan gezien worden als de olie die de 24-uurs huisartsenzorg smeert. Ons doel is een steeds vollediger platform bieden waardoor huisartsen gedurende hun hele carrière ontzorgt worden.

Waarom hebben jullie voor HIP gekozen?

Al tijdens het eerste gesprek met Marieke bleek de mooie combinatie van krachtige zakelijke inzichten en een menselijke benadering. Dat is precies waar wij naar op zoek waren. Geen investeringsmaatschappij puur op zoek naar bekende "hockeystick modellen", maar een coachende partij die op basis van marktkennis en enthousiasme echt meehelpt.  

Hoe vinden jullie het om samen te werken met HIP?

De samenwerking vindt heel vloeiend plaats, zowel via vaste momenten als pro-actieve hulp vanuit het HIP team. Iedereen zet het eigen netwerk actief in. HIP is een partner zoals je een goede collega zou zien, iemand die zelf met ideeën komt en verantwoordelijkheid neemt voor de eigen expertise. Ze helpen ons echt in de fase van klein bedrijf naar professionele organisatie zonder dat ze als financiële pitbull optreden die constant over je schouders meekijkt. Je doet echt zaken met mensen, niet met een instituut.